Eesti Piljardi Föderatsioon

Piljardivõistlus, Turniiride korraldamine, Meistrivõistlused, Karikavõistlused, Klubiturniir

Paralleelselt absoluutarvestusega


27. oktoobril toimusid Tartus Tähe Piljardikoolis EPF-i Eesti meistrivõistlused 9-pallis. Meistritiitlitele võisteldi juunioride-, kui ka absoluutklassis.

9-palli Eesti absoluutarvestuse uueks meistriks krooniti esmakordselt Võru Piljardispordiklubi esindaja Vadim Lukjanov, kelle 7:4 paremust pidi finaalkohtumises tunnistama tema klubikaaslane Maario Hussar. Poodiumile mahtus veel kolmaski Võru PSK esindaja Kait Hinn, kes jagas kolmandat positsiooni parima juuniori, Tallinna Piljardispordiklubi noormehe Raimo Teesaarega.

Paralleelselt absoluutarvestusega toimunud juunioride meistrivõistlusel pidi end kahe turniiri vahel jagama esmakordse meistritiitli pälvinud Raimo Teesaar (Tallinna PSK), kes alistas seisuga 5:3 finaalis oma klubikaaslase Simo Venski. Kolmandale kohale võitlesid end Paide noormehed Lauri Piisner ja Tauri Imsi sealsest piljardiklubist Mänguexpert.

Kokku registreerus võistlema 9-palli absoluutarvestuses 36 ja juunioride arvestuses 12 mängijat.

Vaata ka võistluste tulemusi-
juunioride arvestus
absoluutarvestus
ja pilte-
juunioride arvestus
absoluutarvestus.